Snelle stappen om een nieuw profiel op Netflix te maken

Bent u op zoek naar enkele eenvoudige oplossingen om een nieuw profiel op Netflix te kunnen maken? Maar is het zo dat u geen idee heeft wat de beste en gemakkelijke manier is om het proces te doen? Dus geen probleem als u zich in deze situatie bevindt, want nu bent u hier bij ons en wij zullen u zeker door de perfecte oplossing en het juiste proces leiden.

Voordat u begint met het proces, moet u echter weten dat we een geweldig team hebben bij Contact Netflix en als u problemen tegenkomt, kunt u ze bellen.

Volg deze gegeven stappen voor het juiste resultaat:

  • Je moet eerst naar de startpagina van Netflix gaan en op je profielnaam klikken, die je rechtsboven in het scherm ziet.

  • Nu ziet u een vervolgkeuzemenu met een lijst met verschillende opties die u hoeft te selecteren en het tabblad ‘Profielen beheren’ te selecteren. U ziet deze boven de optie 'Account'.

  • Nu weergegeven, ziet u de huidige gebruikers en hun avatars. U moet naar de rechterkant gaan en op het tabblad 'Profiel toevoegen' klikken.

  • Nu ziet u een zachte achtergrond met het plusteken dat u hoeft te klikken om naar het volgende scherm te gaan.

  • Als u een volwassene bent, laat dan het vakje van de sectie voor kinderen weg als niet-aangevinkt. Als u echter het nieuwe profiel voor kinderen wilt, moet u ervoor zorgen dat u het vakje aanvinkt.

  • Ten slotte moet je een naam kiezen voor je nieuwe profiel en je zult merken dat je account is gegenereerd. Klik daarna op de knop ‘Doorgaan’ om het proces te bevestigen.

Nu zou je klaar moeten zijn met je nieuwe Netflix-profiel, omdat de stappen betrouwbaar en nuttig zijn om je op weg te helpen. Maar als u problemen ondervindt met hetzelfde, moet u onmiddellijk contact opnemen met de experts van Netflix Telefoonnummer en het team op dit moment zonder aarzeling een telefoontje geven. De technici hier staan altijd klaar om u te helpen, ongeacht op welk tijdstip van de dag u hulp nodig hebt, ze staan voor u klaar en lossen alle gerelateerde vragen op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Netflix-abonnement op te zeggen?

Hoe het profiel en de inhoudstaal van Netflix te veranderen?

Snelle stappen voor het opnieuw instellen van Netflix-login of -wachtwoord