STEL OM VEILIGHEIDSREDENEN ONMIDDELLIJK OUDERLIJK TOEZICHT IN OP NETFLIX

Als u en uw kinderen beiden Netflix gebruiken en u zich zorgen om hen maakt, hoeft u zich niet meer zorgen te maken. Omdat Netflix de functies van Netflix biedt waarmee u eenvoudig ouderlijk toezicht kunt instellen om de activiteiten van uw kinderen op het Netflix-account te beheren. Laten we dus nu naar de blogs gaan en de stappen bekijken om het ouderlijk toezicht in te stellen, maar in eenvoudige en eenvoudige stappen.

Dus de stappen voor het instellen van het ouderlijk toezicht op Netflix worden hieronder gegeven en in geval van problemen moet u contact opnemen met Contact met Netflix voor hulp en oplossing.

Laten we eerst eens kijken naar de harde stappen voor accountniveau;

Om veiligheidsredenen moet je onmiddellijk ouderlijk toezicht op Netflix instellen
• Om eerst een 4-cijferige pincode in uw account in te stellen.
• Het doel van het bovenstaande is dus dat wanneer je een volwassen video afspeelt, je die code moet invoeren.
• En geef de pin niet zodat je kind dat type video niet opent.
• Niet alleen voor de video's, maar u kunt ook de pin toevoegen aan elke serie waarvan u niet wilt dat uw kinderen er doorheen gaan.
De zachte bedieningselementen voor profielniveau;
• Het is de bedoeling dat u een volwassenheidsniveau instelt voor het specifieke profiel.
• Daarna moet u de pin opgeven; of u kunt direct het volwassenheidsniveau instellen.

Dus door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u eenvoudig het ouderlijk toezicht op Netflix instellen en de weinige activiteiten van uw kinderen beheren. Maar als u tijdens het volgen van de stappen problemen of problemen ondervindt, moet u zonder tijd te verspillen contact opnemen met het team van Netflix voor hulp en voor een goede begeleiding. Stop daarom nu met het verspillen van uw tijd en neem onmiddellijk contact met ons op voor de oplossing en passende oplossingen. En voel je ook vrij om het probleem aan onze experts te melden, omdat ze te coöperatief zijn, ze zouden alle problemen in een mum van tijd oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Netflix-abonnement op te zeggen?

Hoe het profiel en de inhoudstaal van Netflix te veranderen?

Snelle stappen om een nieuw profiel op Netflix te maken