Hoe een abonnement op Netflix online streaming te annuleren?


Netflix is ​​een online streamingapplicatie waarop een persoon zich moet abonneren om de show te bekijken. De eerste 30 dagen wordt er geen geld in rekening gebracht voor het bekijken van onbeperkte shows. Waar u ook woont, u hebt overal toegang tot uw account. De streaming is beschikbaar in meer dan 190 landen. De shows hier zijn beschikbaar in hoge kwaliteit die je een fantastisch gevoel geeft om tv-shows en films te kijken. Ze streamen ook originele Netflix-films en afleveringen om financieringsprogramma's te ontwikkelen.


Mensen die Netflix waarderen vanwege de grote inspanningen, kunnen onbeperkt films kijken zonder advertentieonderbreking. Bekijk shows en films in uw landstaal of in ondertitels. Zelfs u kunt uw Netflix-account delen met uw vrienden en familie als u de premiumversie hebt geselecteerd.

Op deze pagina leert u uw abonnement op te zeggen als u het niet gebruikt. Met Netflix kunt u uw kaartgegevens toevoegen voor de genoemde automatische verlenging. Dit is alleen mogelijk op creditcard als u uw betaalpas hebt toegevoegd, moet u uw abonnement handmatig vernieuwen, anders stopt het streamen.

Volg de stappen en annuleer je abonnement op de online streaming-applicatie van Netflix-
  • Om het proces te starten, gaat u naar Netflix.com op uw computer en voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in om uw account in te voeren.
  • Plaats de cursor op uw profielafbeelding of het groene pictogram voor het geval u geen profielfoto hebt bijgewerkt.
  • Klik vervolgens op uw account in het vervolgmenu.
  • Wanneer u naar een volgend scherm gaat, meldt u zich af bij alle apparaten onder de instellingen die u hebt gekoppeld.
  • Vervolgens verschijnt een prompt of scherm waarin om uw bevestiging wordt gevraagd. Tik op de afmelding.
  • Nadat u zich hebt afgemeld bij uw account, kunt u zich opnieuw aanmelden op uw apparaat wanneer u maar wilt.
  • Deze stappen voor mensen die de creditcardgegevens in hun Netflix-account hebben gekoppeld. Als u uw abonnement niet opzegt, worden de maandelijkse kosten automatisch in mindering gebracht.


Als u problemen heeft met uw account, neem dan gerust contact op met ons hardwerkende en vriendelijke team dat tot uw dienst staat om u de beste ondersteunende oplossing en services te bieden. Voor betere communicatie zijn we online en offline beschikbaar. U kunt elke mogelijke manier selecteren om contact op te nemen met ons team. U kunt ons via livechat verbinden voor een snelle reactie op het probleem dat blijft bestaan ​​in uw online streaming-account. Om ons te bereiken, navigeert u naar Netflix Klantenservice Nederland en lost u het probleem direct op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Netflix-abonnement op te zeggen?

Hoe het profiel en de inhoudstaal van Netflix te veranderen?

Snelle stappen om een nieuw profiel op Netflix te maken