Hoe Netflix Black scherm- en geluidsfout te repareren?

Heb je problemen om de shows te bekijken of wordt het scherm abrupt zwart? Nou, Netflix heeft verschillende van dergelijke problemen die mensen bij ons klagen. Ter ondersteuning bieden we hen echte oplossingen voor ondersteuning en probleemoplossing. Als je ook een probleem hebt met je Netflix-accountabonnement, kun je onze technici om hun oplossing en geweldig advies vragen. Netflix nederland geeft je de oplossing zodat je ze kunt volgen om een ​​oplossing te krijgen. 
Gewoonlijk treedt het probleem op vanwege vele redenen, waaronder ook enkele onbekende bugs. Met onze experts kunt u de fout oplossen met een paar eenvoudige maar haalbare oplossingen. Gebruikers kunnen de onderstaande oplossingen volgen om het zwarte schermprobleem van Netflix op smartphone, computers en tv op te lossen. Zorg ervoor dat u de onderstaande stappen uitvoert om uw Netflix weer normaal te maken.
1. Speel nog een video
Wanneer u een video streamt op uw mobiele telefoon en deze verschijnt op een zwart scherm, kunt u eerst een andere video afspelen om te controleren of hetzelfde probleem bestaat bij het afspelen van andere video's. Als die video wordt afgespeeld, is het de enige video die fout gaat.
2. Start uw telefoon opnieuw op
Soms is er een storing in de mobiel, u kunt proberen uw telefoon opnieuw op te starten. Nadat u uw apparaat opnieuw hebt opgestart, controleert u of hetzelfde probleem optreedt. Je kunt je probleem melden bij Netflix en kijken wat mogelijk is.
• Schakel kleurcorrectie uit
• Ga op uw Android-telefoon naar het instellingenpictogram.
• Klik op Apparaat indien aanwezig, tik op Toegankelijkheid en tik op visie.
3. Update Netflix
Ga naar de Google Play Store of App Store om uw apparaat bij te werken. Werk de applicatie bij en controleer vervolgens op de fout. Meestal wordt dit probleem opgelost na het bijwerken van de Netflix-streamingapplicatie.
4. Meld u af en meld u vervolgens aan
Misschien is er een technische fout opgetreden bij het uitloggen van uw apparaat en voert u vervolgens uw inloggegevens opnieuw in. Hiermee wordt uw account opnieuw ingesteld en als iemand uw wachtwoord wijzigt, heeft u geen toegang meer tot de account.
Als je probleem niet is opgelost, probeer het dan op te lossen door het Netflix klantenservice te bellen. Het team zal u tijdens het hele proces begeleiden en u helpen bij het oplossen van technische en niet-technische problemen. Om uw probleem op te lossen, kunt u ons gratis nummer bellen of ons bellen via e-mail of live chat.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Netflix-abonnement op te zeggen?

Hoe het profiel en de inhoudstaal van Netflix te veranderen?

Snelle stappen voor het opnieuw instellen van Netflix-login of -wachtwoord