Hoe krijg ik een abonnement voor een Netflix-account?

Netflix is ​​een online streamingdienst die bekroonde tv-shows, films en documentaires over de hele wereld aanbiedt. Het begon als een dvd-verhuurdienst in 1997 en heeft nu meer dan 100 miljoen abonnees in 190 landen. Het is enorm populair geworden bij de jonge generatie van de afgelopen 2 jaar, waar mensen het zijn begonnen te streamen voor entertainment en informatieve doeleinden. Het biedt ook abonnees om verschillende shows en films uit verschillende landen en talen te bemachtigen. Ben je ook van plan om je leven te veranderen van eenvoudige televisie naar Netflix? blijf dan deze snelle en gemakkelijke manier lezen voor een abonnement

Stappen om te abonneren Netflix zijn als volgt: -

Het meest aantrekkelijke aanbod dat Netflix biedt aan hun gebruikers, is dat ze een gratis proefperiode van één maand aanbieden voordat ze iets in rekening brengen voor de service.

1. Ga naar de Netflix-webpagina, klik op gratis lid worden voor een maandoptie.
2. Klik na het verlopen van de proefperiode van één maand op het betalingsplan.
3. U krijgt plannen en u kunt een van de plannen kiezen volgens uw voorkeur.
4. Er zijn drie plannen, een basisplan voor Rs 499 per maand, het standaardplan voor Rs 649 per              maand en een premiumplan voor Rs 799 per maand.
5. Klik op Doorgaan, voer het e-mailadres en wachtwoord in.
6. Kies de betalingsmodus, afhankelijk van uw gemak.
7. Geef alle persoonlijke informatie op die uw contactnummer en bankrekeninggegevens is.
8. Start de reis van entertainment altijd en overal

Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovengenoemde stappen, neem dan gerust contact op met ons team, wij verzekeren u 24/7 goede professionele en technische begeleiding. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail en live chat-modus volgens uw comfortzone. We behandelen uw bezorgdheid met de beste methoden en uitweg. Voor effectieve hulp kunt u contact opnemen met de Contact ntact netflix.

Original blog source http://www.contactntactnetflix.flazio.com/


Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Netflix-abonnement op te zeggen?

Hoe het profiel en de inhoudstaal van Netflix te veranderen?

Snelle stappen om een nieuw profiel op Netflix te maken