Hoe ondertitels op Netflix in te stellen met behulp van een iPhone op een eenvoudige manier?

Netflix is ​​een van de populairste online streamingdiensten die het beste en uitstekend entertainment bieden voor de gebruikers op elk apparaat dat op internet kan worden aangesloten. Het maakt echter niet uit hoe vaak u deze service gebruikt, op een bepaald moment of de andere gebruikers verschillende vragen tegenkomen vanwege de aanwezigheid van meerdere functies in een online streaming-service en hetzelfde is het geval met Netflix. Een zo'n veel voorkomend probleem dat de mensen die de specifieke service gebruiken, is dat hoe een persoon de ondertitels op Netflix kan instellen met behulp van een iPhone op een eenvoudige manier. Bent u ook op zoek naar de oplossing voor het bovengenoemde probleem of een andere zorg met betrekking tot uw Netflix-account? Blijf dan deze blog lezen voor meer informatie.

Stappen om ondertitels op Netflix in te stellen met behulp van een iPhone op een eenvoudige manier zijn als volgt: -

1. U moet elke video starten door u aan te melden bij uw account en ondertitels inschakelen voor elke video die deze ondersteunt.
2. Klik op het scherm terwijl er al een video op uw apparaat draait om de afspeelknoppen weer te geven.
3. Tik op de dialoogknop die zich in de rechterbovenhoek van het scherm van uw apparaat bevindt.
4. Kies het tabblad dat bekend staat als ondertitelingsbalk als u alles nodig vindt en u krijgt de beschikbare lijst op het display te zien.



Dit is de stapsgewijze briefing om ondertitels op Netflix in te stellen met behulp van een iPhone op een eenvoudige manier. Als deze instructies u niet de gewenste oplossingen bieden of als u een ander probleem ondervindt met betrekking tot het account van Netflix, kunt u gerust een woord met Contact Netflix gebruiken volgens de communicatiemodus van uw voorkeur. We zijn uitgerust met een zeer ervaren en deskundig team van technici die u op alle mogelijke manieren en middelen kunnen helpen om de uitstekende oplossingen te vinden in verband met uw probleem. U kunt ons gemakkelijk benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes op basis van uw gemak.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Netflix-abonnement op te zeggen?

Hoe het profiel en de inhoudstaal van Netflix te veranderen?

Snelle stappen voor het opnieuw instellen van Netflix-login of -wachtwoord